Teambuilding schapendrijven

De teambuilding schapendrijven bestaat uit diverse onderdelen.

teambuilding schapendrijven
teambuilding-schapendrijven-bordercollie-

En een demonstratie schapendrijven met een border collie. Voor die bedrijven, die voor hun personeel iets anders willen dan bowlen, uit eten of schilderen en die voor het één met de natuur een voorkeur willen geven, hebben we een aantal mogelijkheden. Steeds meer mensen vinden het immers leuk om zo’n dag de handen op een ongewone manier uit de mouwen te steken.

De resultaten verrassen hen zelf misschien wel het meest. De teambuilding schapendrijven bestaat uit diverse onderdelen.De handler geeft een praktische korte inleiding en een demonstratie schapendrijven met een border collie. Tijdens de teambuilding schapendrijven laten we de deelnemers kennismaken met ons, de dieren en vooral het schapendrijven met elkaar.

Teambuilding schapendrijven enkele uren

De tijd die hiervoor ingeruimd kan worden variëren van enkele uren creatief bezig zijn onder deskundige begeleiding tot een lunch break, een halve of hele dag, volledig verzorgd. Al na gelang de tijd en de mogelijkheden dit toelaten kan een arrangement worden verzorgd. Voor meer informatie over een creatieve dag buiten in Bleiswijk. U bent van harte welkom.

teambuilding schapendrijven
schapendrijven teambuilding

CONTACT