Demonstratie schapendrijven

Demostratie schapendrijven

Demonstratie schapendrijven laten zien en leggen uit hoe het schapendrijven met Border Collies in zijn werk gaat.

Onder leiding van professionele trainers krijgt u van dichtbij een kijkje van de training van een Border Collie. Zijn drang en passie om schapen te drijven is een bijzonderheid op zich. Voor het drijven van schapen is wel wat ruimte vereist. Tijdens de demonstratie schapendrijven geeft de handler zijn honden signalen die perfect worden opgevolgd. U zult er versteld van staan, wat deze dieren kunnen en hoe goed ze getraind zijn door de handler. En de gedrevenheid van de hond of eye voor de schapen, het is een fascinerend schouwspel om te bekijken met eigen ogen. Een ideale activiteit in combinatie met schapendrijven, waarbij humor en verbazing voorop staan. We nodigen ook mens uit om actief deel te nemen aan de demonstratie schapendrijven.

Demonstraties met Border Collies

Gaande weg zal er aantal vragen alleen maar toenemen over schapendrijven met border collies. Stel de vragen over schapendrijven met border collie aan de schaapherder. En zal vakkundig en met passend op u vraag antwoord worden gegeven. Je kan ook vragen stellen voor trainen mogelijkheden met een border collie. Demonstraties werken met border collies word op intelligente wijze weer gegeven. border collies word op ouderwetse manier mee gewerkt.

Demonstraties schapendrijven met Border Collies op locatie.

Demonstratie op locatie kunnen wij ook voor eigen schapen verzorgen. Geven daarmee op iedere locatie een demonstraties schapendrijven zoals op evenement of familieactiviteit en team building met een demonstraties schapendrijven met border collies. En zijn er andere specifike wensen voor demonstraties schapendrijven met border collies kunnen als het kan aan u wensen voldoen. En voor demonstraties schapendrijven op locaties kan ook voor afrastering verzorgen voor de schaapskudde. Maar het kan ook zonder afrastering om de schaapskudde bij er elkaar te houden.

Demostratieschapendrijven

Demostratie_schapendrijven

 

 

CONTACT